Ínyenc.com

Elképesztően olcsó árak Törökország legszebb tengerpartján

by on Jan.14, 2009, under Utazás

sedir_adasi_marmarisAz alpharooms.com oldalon elképesztően olcsó törökországi nyaralásokat lehet most foglalni júniusra. Marmaris környéke a török tengerpartok közül talán az egyik legszebb. Gyönyörű hegyek között csodás kis öblök, és tiszta víz várja a nyaralókat. A közelben számtalan érdekesség található, ami egy helyben bérelt autóval olcsón elérhető.

A legolcsóbb szállodában 7 éjszaka 2 főre ellátás nélkül mindössze 24 dollár!!!! Az oldal egyébként megbízható, európai szállásokat elsősorban velük szoktam foglalni. Többször utaztam velük, és minden rendben volt. A bérautóról a vouchert az utolsó pillanatban szeretik küldeni, de ha az ügyfélszolgálatukon rákérdezel, hamarabb is kiküldik. Marmaris egy istanbuli vagy sofiai megállóval 2 nap alatt autóval is elérhető. Kb 2000 km. Istanbuli szállásajánlatokkal pedig majd jelentkezem április elején, amiko is visszajöttem onnan:)

:, , ,
1 megjegyzés:
 1. Gabor

  halihó,

  ezek szerint március végén/április elején Isztambul? Szuper, támogatom az ilyen menni-menni-menni dolgokat. Repülsz, vagy ezt az autós verziót választottad? Remélem jó sok képet csinálsz majd, amiket persze publikálsz is az oldaladon.

  Btw, a korábbi utazós képeid feltöltését tervezed? Nem lenne ellenemre, ha újra elérhetőek lennének. 🙂

  “A legolcsóbb szállodában 7 éjszaka 2 főre ellátás nélkül mindössze 24 dollár!” – vajon ez a legolcsóbb…milyen lehet? Európai csillagozás szerint **, esetleg ***?

  üdv,
  Gábor

Leave a Reply

Keresel valamit?

Keress az oldalon itt:

Nem találsz valamit? Írj egy kommentet valamelyik bejegyzéshez, vagy írj levelet!